Yaşam

Simge Sağın ile Yılbaşı Galası

FLORYA’DA İKON İLE UNUTULMAZ BİR YILBAŞI Galası

Icon, 2023’ü Crowne Plaza İstanbul-Florya’da unutulmaz bir Yılbaşı galası ve popüler müzikle karşılıyor.

Crowne Plaza İstanbul-Florya, bu yıl konukları için muhteşem bir Yılbaşı galası hazırlıyor. Yeni yılı Türk Pop müziğinin sevilen ismi Simge ile karşılamak, canlı müzik ziyafeti ile yeni yıl ruhunu doyasıya yaşamak isteyen misafirlerini bekliyor.

Işıltılı bir atmosfer ve Crowne Plaza İstanbul-Florya şeflerinin hazırladığı özel bir menü eşliğinde galada kutlamalar gece boyunca devam edecek. Simge sahnede sevilen şarkılarını söylerken yeni yılın ilk dakikaları coşkuyla karşılanacak.

Denize sıfır konumu ve şehrin içinde ama şehrin karmaşasından uzak yapısıyla çok tercih edilen Crowne Plaza İstanbul-Florya, gelecek misafirlerin seçeceği programda ertesi gün açık büfe brunch ile devam edecek. konaklama ile kalmak istiyor.

Saat 19.00’da trio konseri ile başlayacak kokteylin ardından 4 aşamalı gala yemeği verilecek ve galaya katılan misafirler hem müzik hem de lezzet ziyafeti ile dolu dolu bir yılbaşı programı yaşayacaklar. Yeni yılı Simge’nin sevilen müziği, gurme lezzetler ve sevdiklerinizle sıra dışı bir atmosferde karşılamak için Crowne Plaza İstanbul Florya’ya iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

Yer:Crowne Plaza İstanbul Florya

Tarih:Cumartesi, 31 Aralık 2022

programı:

19.00 – 20.00 Trio ile hoşgeldin kokteyli

20.00 -20.30 Dj Performansı ile Gala Gecesi Başlangıcı

20.30 – 22.00 Fulya Demir ve Orkestra

22.15 – 00.15 ICON ile unutulmaz bir yılbaşı konseri

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Karapürçek Evden Eve Nakliyat
Tv Tamiri
Başa dön tuşu