Teknoloji

FIFA Kadınlar Dünya Kupası 2023 FIFA 23’e Geliyor!

Yeni güncelleme ile kupayı kazanan 32 gruptan birinin yıldız oyuncusu olarak grubunuzu zafere taşıyacaksınız!

EA SPORTS, FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avustralya ve Yeni Zelanda 2023 promosyonunun yanı sıra Avustralya milli oyuncusu Sam Kerr’in yer aldığı yeni görseller yayınladı. “EA SPORTS FIFA Kadınlar Dünya Kupası 2023” güncellemesi, Haziran sonunda ücretsiz içerik olarak yayınlanacak ve oyuna birçok heyecan verici oyun modu ekleyecek*.

FIFA Kadınlar Dünya Kupası 2023 içeriğinin en değerli özelliklerinden biri “Ülkenize Liderlik Edin” modudur. Bu oyun türünde kendinize avatar oluşturma seçeneği ile ülkenizi başarılı kılmaya çalışacaksınız. Bu büyük güncelleme ile oyuna eklenecek tüm oyun modları şu şekilde:

 

  • Ülkenize Liderlik Edin: Ülkesini zafere götürmeye çalışan bir oyuncunun rolünü üstlenmenizi sağlayan bu yepyeni oyun modu ile kendinizi FIFA Kadınlar Dünya Kupası 2023’ün yıldızı olarak taçlandırabileceksiniz. Dilerseniz mevcut bir oyuncunun yerine geçebilir veya kendi avatarınızı oluşturarak FIFA Kadınlar Dünya Kupası’nda adınızı yazdırabilirsiniz. Maçlardan sonra, ülkenizi kupaya götürme yolunda seçtiğiniz oyuncuyu veya tüm milli takımı kontrol etme seçeneğine sahip olacaksınız.
     

  • Turnuva Modu: Ülkenizin geleceğini yazmanıza olanak sağlayan bu tek oyunculu turnuva modunda 32 ülkeden birini seçerek takımınızı zafere taşıyabileceksiniz.
     

  • Santra: Bir Klasman Aşamasında veya Eleme Maçında, 32 ülkeden ikisini yerel olarak arkadaşlarınızla veya yapay zekaya karşı seçebilirsiniz.

Bu oyun modlarına ek olarak FIFA Kadınlar Dünya Kupası 2023 içeriği, kupaya hak kazanan 32 ülke, özel stadyum kıyafetleri, sinematikler, maç sunumları, özel yorumlar ve kazananın alacağı kupa ile mükemmel bir FIFA deneyimi sunmak için hazırlandı. final kaldıracak.

EA SPORTS ve Electronic Arts imzalı FIFA 23 şu anda PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, PS4 ve Xbox One için mevcut.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Karapürçek Evden Eve Nakliyat
Tv Tamiri
Başa dön tuşu