Haber

Demet Özdemir’in Yunan Sevgilisi DJ Sergio İle İlk Aşk Pozisyonu Çok Konuştu

Hatırlarsanız geçen hafta ünlü oyuncu Demet Özdemir’in gönlünü Yunan DJ Segio’ya kaptırdığını söylemiştik. Boşanmasını, dizilerini ve tatilini söyleyince dile düşmeyen Demet Özdemir, yeni aşkıyla ilk fotoğrafını paylaşarak ilişkisini doğruladı.

Son dönemde yurt dışı tatilleriyle gündeme gelen Demet Özdemir’in İtalyan stili geçtiğimiz gün magazin gündemine damgasını vurdu.

Milano Snai La Maura Hipodromu’nda düzenlenen The Weeknd konseri için İtalya’ya giden güzel oyuncunun tarzı herkes tarafından büyük beğeni topladı.

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla herkesi büyüleyen Demet Özdemir’in konser kombininin fiyatı ise akıllara durgunluk verdi.

Tarzı büyük beğeni toplayan ünlü oyuncunun kıyafetinin tam 68.082 TL olduğunu öğrendik. Elbisesi 9.950 TL, şapkası 2.950 TL, güneş gözlüğü 11.282 TL, ayakkabısı 18.495 TL, ceketi 15.859 TL, kolyesi 6.300 TL ve bileziği 3.255 TL olan Demet Özdemir, görenleri küçük bir kalp krizi geçirdi.

Ünlü oyuncu Engin Akyürek ile başrolü paylaştığı ‘Adım Farah’ dizisinin yeni dönem çekimleri öncesi son anlarını yaşamaya devam ediyor.

Tatilleri ve sezon öncesi verdiği pozlarla sık sık gündeme gelen Demet Özdemir, büyük bir merakla takip ediliyor.

Öte yandan özel hayatı da uzun süredir gündemde.

Bildiğiniz üzere 2021 yılında Oğuzhan Koç ile sevgili olduklarını açıklamışlardı. Sık sık ayrılıp barışan çift, 2022 yılının Şubat ayında evlenme kararı aldı ve Ağustos ayında nikah masasına oturdu. Ancak çiftin evlilikleri 8 ay sürdü ve geçtiğimiz mayıs ayında tek celsede boşandılar.

Boşanmasının ardından sık sık tatile çıktığı görülen Demet Özdemir’in özellikle Yunanistan’ı tercih etmesi dikkatlerden kaçmamıştı.

Hatta dergide yer alan bilgilere göre Yunanistan’da ev almak için hazırlıklara başlamıştı. Daha sonra Yunanistan’dan 1 milyon Euro’ya konut aldığını doğruladı.

Ev işleri için Yunanistan’a gittiğini söylese de Yunan DJ Sergio’ya aşık olduğunu öğrendik.

Sık sık gündeme gelen ikili, bir doğum günü partisinde tanıştıktan sonra daha sonra birbirlerine aşık oldular. Söylenenlere göre Demet Özdemir’in Sergio’nun çıktığı yere gidip onu dinlemesiyle başlayan bu ilişkiler gün geçtikçe arttı.

Aşkı belgeleyen ilk paylaşım, dergideki iddialara yanıt vermeyen Demet Özdemir’den geldi!

Ünlü oyuncu, bu kareyi Yunan DJ sevgilisi Sergio ve arkadaşlarıyla Instagram hesabında paylaşarak bir kalp koydu. Mutluluk dilemek de bize düşüyor!

devrek-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Karapürçek Evden Eve Nakliyat
Tv Tamiri
Başa dön tuşu