Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 7’li koalisyona sert tepki: Peynir gemisi yürümeyecek

ensonhaber.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim tiplerine devam ediyor…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağcılar’da düzenlenen iftar programında önemli açıklamalarda bulundu.

Muhalefete sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefet için 7’li koalisyon tabirini kullandı.

“Sadece bir peynir gemisi işletmeye çalışmıyoruz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7’li koalisyon gibi sahte gündemlerin peşine düşmediklerini ifade ederek, şunları kaydetti: “Sadece bir peynir gemisi işletmeye çalışmıyoruz.”ifadelerini kullandı.

“Hiçbir kardeşimizi hayal kırıklığına uğratmayacağız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bağcılar Büyük İftar Buluşması’nda yaptığı konuşmadan satırbaşları şöyle:

Devletimiz ve belediyelerimiz gerçekten bir can barınağı çalışmasıyla deprem bölgesindeki kardeşlerimizin elinden tutuyor. Hayırseverlerimiz hepimizi gururlandıran faaliyetlere imza atıyor.

85 milyon olarak yaralarımızı hep birlikte sarıyoruz. Beyin sarsıntısı kurbanlarımızın da hayata umutla bağlandığını görüyoruz. Umarım hiçbir kardeşimizi hayal kırıklığına uğratmayız.

Kardeşlerim, biz diğerleri gibi sahte ve sanal gündemler peşinde koşmuyoruz. Yedi kişilik bir koalisyon gibi peynir gemisini yönetmeye çalışmıyoruz.

“İlk günkü aşk ve heyecanla sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz”

Bağcılar’da belediyemizin tamamladığı 3 milyar 412 milyon TL’lik işin açılışını bugün gerçekleştirdik. 97 kalem eseri Bağcılar’a kazandırmanın mutluluğunu yaşadık. İşini aşkla yapan yorulmaz diyerek ilk günkü aşk ve heyecanla sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz.

Bölücü örgütün de katılımıyla sayısı 7’ye çıkan koalisyonu görebilirsiniz. İsim olarak ne derseniz deyin, hepsi iyi görünüyor. Bir yıl boyunca toplantılar yaptılar. Ancak ses çıkarmadan mücadele etmeden cumhurbaşkanı adaylarını belirleyemediler.

“Türkiye’yi yatırımlarla dokuyoruz”

Milletimizin acılarını analiz etme yolları geliştirir, toplumumuzun hiçbir kesimini ihmal etmeyiz. En düşük emekli maaşını 7 bin 500 liraya, bayram ikramiyesini 2 bin liraya çıkararak emeklilerimize müjdeyi verdik.

Togg’un kurası çekildi. Milli gururumuz Togg’u inşallah yollarda görürsünüz. Terörün tavsiyesiyle çalışmalarımıza başarıyla devam ediyoruz. Türkiye’yi her alanda yatırımlarla dokuyoruz.

“14 Mayıs bir dönüm noktasıdır”

Türk Yüzyılı dediğimiz o büyük yükselişi gerçekleştirene kadar asla durmayacağız. Unutmayın, 14 Mayıs bir dönüm noktasıdır.

Birbirine pusu kuran heveslilerle Türkiye’nin kaybedecek günü yok. Halkım sana yol vermeyecek. Bölücü örgütün uzantılarının da katılmasıyla sayısı 7’ye çıkan koalisyonun durumunu buradan görebilirsiniz.

“Halkım sana yol vermeyecek”

‘Selo’ denen bu adam Diyarbakır’da 51 evladımızın ölümüne sebep olan kişi değil mi? Şimdi ne diyor Kemal Bey gelir gelmez bunları kaldıracağız. Halkım sana yol vermeyecek.

Türkiye’yi ve evlatlarınızın geleceğini 7’li koalisyon denilen bu yapılanmaya teslim etmeyeceğinize inanıyorum.

haber-erbaa.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Karapürçek Evden Eve Nakliyat
Tv Tamiri
Başa dön tuşu