Haber

Alman İçişleri Bakanı Faeser, nakit ödemelere 10 bin avro limit getirilmesini istedi

Alman Federal İçişleri Bakanı Nancy Faeser, Almanya’da varlıkların gizlenmesini zorlaştırmak için nakit ödemelerde sınırlama getirilmesi gerektiğini belirtti.

Sosyal Demokrasi Partili (SPD) Bakan Faeser, Federal Kriminal Polis Dairesi’nin (BKA) Wiesbaden’deki sonbahar konferansında yaptığı açıklamada, organize hatalara karşı kararlı bir çabada davetinde bulundu.

Yasa dışı elde edilen varlıkların artık yasal ekonomik döngüye girmemesi gerektiğini belirten Faeser, nakit ödemelere getirilecek 10 bin avroluk üst limit sayesinde finansal kaynakların daha kolay izlenebileceği ve büyük varlıkların kaynağının gizlenme riskinin azaltılabileceğini kaydetti.

Faeser ayrıyeten Federal Kriminal Polis Ofisinin kıymetlendirme ve tahlil yeteneklerini ve soruşturma kapasitelerini genişletmek ve organize kabahatle uğraş için ortak bir federal ve eyalet platformu kurmak istediklerini söyledi.

Organize cürüm kümelerinin nizamlı ve yasa dışı taşıma ve dağıtım yollarının belirlenip tasfiye edilmesinin kıymetini vurgulayan Bakan, organize cürümle birlikte ve kararlılıkla uğraş edilmesinin değerinin altını çizdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Karapürçek Evden Eve Nakliyat
Tv Tamiri
Başa dön tuşu