Teknoloji

2023 Kadınlar Dünya Kupası FIFA 23’e Geliyor: İşte Oyuna Eklenecek Yeni İçerik

Çağımızın en bilinen futbol oyunu FIFA 23, düzenli güncellemelerle yeni içerikler almaya devam ediyor. EA SPORTS nihayet yeni güncelleme ile oyuna eklendi. FIFA Kadınlar Dünya Kupası 2023ekleneceğini duyurdu.

Haziran ayı sonunda ücretsiz olarak oyuna eklenecek olan Kadınlar Dünya Kupası’na, Ülkene Liderlik Et Modu da getirecek. Ek olarak, Turnuva ModuVe Başlamakmodları da Kadınlar Dünya Kupası’na dahil edilecek.

Kadınlar Dünya Kupası 2023 ile FIFA 23’e eklenecek oyun modları:

Ülkene Liderlik Et

Ülkenize Liderlik Edin oyun modunda, oyuncular mevcut bir oyuncunun rolünü üstlenebilir veya kendi avatarlarınızı oluşturarak Kadınlar Dünya Kupası’na katılmaya hak kazanacak. Ayrıca sadece bir oyuncu değil, tüm ulusal grup kontrol edilebilmektedir.

Turnuva Modu

Turnuva Modunda, Kadınlar Dünya Kupası turnuva sıralamasında seçtiğimiz ülke ile sadece tek oyuncu olarak oynayabileceğiz.

Başlamak

Santra oyun modunda küme düşme veya eleme maçlarından biri, seçtiğimiz iki ülke ileYerel ortamda arkadaşlarımızla veya yapay zekaya karşı oynayabileceğiz.

2023 Kadınlar Dünya Kupası bu üç oyun moduna ek olarak 32 ülke, özel stadyum kıyafetleri, sinematikler, maç sunumları, özel yorumlar ve Kadınlar Dünya Kupası finalinde kaldırılacak kupayı da içerecek.

uzumluhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Karapürçek Evden Eve Nakliyat
Tv Tamiri
Başa dön tuşu