Yaşam

Yemekteyiz’deki Ketçaplı Çiğ Köfte’den Esra Erol’daki Vicdansız Kocaya, Bugün Televizyon Dünyasında Neler Oluyor?

23 Ekim Pazartesi günü televizyon ve dizi dünyasındaki son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler oldu?

Ülkemizde sekiz sezon boyunca ekranlarda yer alan ve milyonlarca izleyiciyi ekrana kilitleyen Yetenek Sensin Türkiye, dönemin en sevilen yapımlarından biri oldu. Programda 5 dönem heyet koltuğunda oturan Ali Taran, Roksan Kunter’in popüler YouTube programına bir dizi açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde Survivor All Star’ın merakla beklenen takımını tek tek açıklamıştı ve bu heyecan verici açıklama Survivor hayranlarını ekrana yapıştırmıştı. Yarışın efsane isimlerinden ‘Avatar’ olarak anılan Çağan Atakan Arslan’ın All Star kadrosunda yer almaması dikkat çekti. Avatar Atakan bu yıl yarışmaya neden katılmadığını açıkladı.

YKS Türkiye 13.sü Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu “Kim Milyoner Olmak İster” programına katılan Bünyamin Kalaycı, yarışın başında eşik sorusuna takılınca herkesi şaşırttı.

Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Esra Erol da ilginç ve inanılmaz bir olayla gündeme geldi. Konukların anlattığı ve Esra Erol’un tartıştığı konular izleyenler tarafından büyük bir şaşkınlıkla takip edilmeye devam ediyor. Programa katılan Belkıs Hanım’ın eşiyle ilgili anlattıkları da gündeme damgasını vuran konulardan biri oldu.

Geçtiğimiz dönemin tartışmasız en çok izlenen dizisi Yalı Çapkını, yeni dönemde hızlı bir geri dönüş yapsa da bahislerin tekrarlanması ve sürekli yeni gündemlerin yaratılıp terk edilmesi nedeniyle çok sayıda izleyici kaybetti. Reyting endişesi nedeniyle diziye eski karakterler dahil edilirken, dizinin hayranları ‘bitmemiş konuları’ derleyen bir video yayınladı.

Özellikle son haftalarda MasterChef Türkiye’deki tartışmalara sık sık katılmasıyla eleştirilen Azize elendi. Geçtiğimiz haftalarda yarışmaya veda eden Rıfat’ın bu elemenin ardından paylaşımı böyle oldu!

TV8’de yayınlanan Yemekteyiz programına çiğ köfte krizi damgasını vurdu. Yarışmanın fragmanında Zuhal Topal çiğ köfteden ketçapı tattığında yarışmacının ketçap kullandığı ortaya çıktı ve yaşananlar ortaya çıktı.

Sunuculuğunu Hülya Koçyiğit’in üstlendiği “Film Gibi Hayatlar” programına bu hafta, döneme damga vuran gençlik dizisi Kavak Yelleri’nin başrol oyuncusu Pelin Karahan Aslı konuk oldu. Kendine has tarzı ve başarılı oyunculuğuyla izleyicilerin gönlünü kazanan Karahan, programda kariyerine ve hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

FOX’ta yayınlanan Kirli Sepeti dizisinin dün akşamki bölümüne FOX’un efsane dizilerinden Yasak Elma’ya yapılan gönderme damga vurdu. Entrikayla ilgili olarak bilinmeyen Yasak Elma’ya yapılan atıf sosyal medyada viral oldu.

41 bölüm boyunca ekranlarda yer alan Yalı Çapkını, cuma akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alıyor. Hatta gösterdiği başarı sayesinde birçok ülkede yayınlanmaya başladı. Dizide seyirciyi kızdıracak pek çok gelişme yaşansa da yayınlanacak yeni bölüme ilişkin bir gelişme herkesi heyecanlandırdı.

Ünlü isim Kaan Sekban, Oscar ödüllü ‘Kızılcık Şerbeti’ taklitleriyle sosyal medyayı salladı.

haber-oguzlar.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Karapürçek Evden Eve Nakliyat
Tv Tamiri
Başa dön tuşu