Teknoloji

Star Wars Outlaws Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Beklenen Star Wars Outlaws hikaye fragmanı sonunda yayınlandı. Ayrıca oyunun çıkış tarihi de resmiyet kazandı. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Star Wars Outlaws DLSS 3 Fragmanı Yayınlandı


Star Wars evreni, gerçekten de büyük bir evren. Her köşesinden farklı bir hikaye çıkıyor ve bu hikayeler bize, çizgi-roman, dizi, film, oyun ve daha pek çok farklı şekilde anlatılıyor. Oyun tarafında, bir süre öncesinde kadar Electronic Arts bünyesinde geliştirilmiş olan oyunlar ile karşılaşmıştık. Ne var ki Disney ile anlaşmanın sona ermesinin ardından, birçok farklı yayıncı da yeni Star Wars oyunu duyurularında bulunmuştu. Bunlardan bir tanesi de Star Wars Outlaws olmuştu.

2023 yılının Haziran ayında duyurulan oyun, Massive Entertainment tarafından PC (Ubisoft Connect), PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştiriliyor ve Ubisoft tarafından da yayınlanacak. Kay Vess ve Nix ikilisinin başlarından geçenlerin anlatılacağı oyunun bu yıl içerisinde çıkması beklenir iken, geçtiğimiz hafta yapılan duyurunun ardından, Star Wars Outlaws hikaye fragmanı da kısa bir süre önce yayınlandı.

Star Wars Outlaws Hikaye Fragmanı

Yıldız Savaşları: Bölüm V – İmparatorun Dönüşü ve Yıldız Savaşları: Bölüm VI – Jedi’ın Dönüşü arasındaki bir zamanda geçecek olan oyunda, özgürlüğü ve yeni bir hayata başlamanın yollarını arayan Kay Vess ve yoldaşı Nix ikilisinin maceraları anlatılacak. Karakterimizin Dış Halka bölgesinde gerçekleşecek olan en büyük soygunlardan bir tanesine liderlik edeceği macerada hem imparatorluğun geniş erişimi, hem çeşitli sendikaların tehditleri ve hem de kendi geçmişi ile ilgili sorunlar ile başa çıkmak zorunda kalacağız.

Fragmanın sonunda da görüldüğü üzere 30 Ağustos 2024 tarihinde satışa sunulacak ve Ubisoft+ servisine de eklenecek olan oyuna, Gold veya Ultimate sürümünü ön-sipariş ile satın almanız durumunda, 27 Ağustos 2024 tarihinde erişim sağlayabileceksiniz. Ayrıca sürüm fark etmeksizin ön-sipariş veren oyunculara The Kessler Runner Bonus Pack içeriği de hediye edilecek.

Son olarak, Star Wars Outlaws Gold Sürümü temel oyuna ek olarak Sezon Bileti içeriğine sahip olacak. Ultimate Sürümü ise Gold Sürümü içeriğine ek olarak Sabacc Shark ve Rogue Infiltrator paketleri ve dijital çizim kitabı ile gelecek.

Star Wars Outlaws Fiyatı

PlayStation

  • Standart Sürüm – 1.999 TL
  • Gold Sürüm – 2.999 TL
  • Ultimate Sürüm – 3.499 TL

Ubisoft Connect

  • Standart Sürüm – 1.749 TL
  • Gold Sürüm – 2.749 TL
  • Ultimate Sürüm – 3.249 TL

Xbox

  • Standart Sürüm – 2.050 TL
  • Gold Sürüm – 3.100 TL
  • Ultimate Sürüm – 3.400 TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Karapürçek Evden Eve Nakliyat
Tv Tamiri
Başa dön tuşu