Haber

Rıdvan Dilmen’den büyük eleştiri: İsa kumar oynuyor

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe’nin Giresunspor’dan 2 puan geride kaldığı ve şampiyonluk yolunda ağır yara aldığı maçı TV8.5 ekranlarında değerlendirdi.

Jorge Jesus’u eleştiren Dilmen, kendisi de dahil olmak üzere Fenerbahçe taraftarlarının grup yüzünden sağlıklarını kaybettiğini belirtti.

“Fenerbahçeliler uzun yıllar ben dahil kardiyolog ve psikologları zengin etti. Sağlığımızı kaybettik. Golden’dan sonra şampiyonluğa ihtiyacı olan Giresun sanki 1 puan arayan Fenerbahçe gibiydi. Fenerbahçe okyanusu geçti. , derede boğuldu. Dere derken İstanbulspor, Ümraniyespor, Giresunspor’u kastediyorum.”

“Fenerbahçe’nin penaltısı yanlış”

“Fenerbahçe’nin bugün kazandığı penaltı. Ondan önceki beklenen penaltı da penaltı değil. Her iki karar da doğru ama yine de hakemin ilk yarıda iyi bir maç yönettiğini düşünmüyorum. Takımın kalbi orta saha. Galatasaray ve Beşiktaş orta sahadan hızlı geçen takımlar.Fenerbahçe’nin orta saha oyuncusu maçta saha oyuncularını göremiyorsunuz ‘Bu oyuncular yere mi vurdu?’ diyorsun.

“Sürekli 5 oyuncu değiştirmek zorunda mısın?”

“Fenerbahçe, İsa ile 49 resmi maçın tamamında 5 oyuncu değişikliği yaptı. Abi nasıl şampiyon olacaksın? Hep 5 oyuncu değiştirmek zorunda mısın? Bireysel sağ bek başladı, sağ kanata geçti, sol kanatta bitirdi. Oyuncunun her yerde bir hayatı var. Bire bir performans gösteremiyor.”

“İsa kumar oynuyor”

“Beşiktaş’ın, Galatasaray’ın ilk 11’lerini herkes bilir. Fenerbahçe’de tam tersi. Bir takım hep oyuncu mu değiştirir? İşler kötü giderse ona göre değişiklik yaparsın ama bu her maçta mı yapılır? Kumar oynanmaz. İsa bu kadar oyunda rulet oynuyor. Aylardır Arda oynamıyorsun, şimdi 100 dakika oynuyorsun, hangisi doğru? Pedro 2 maç üst üste atıyor, bu yedek.”

“Futbolcular ellerinden geleni yapıyor”

“Fenerbahçe taraftarı üzgün ama tekrar söylüyorum, en az hata oyuncularda. Şimdi onlar da ‘biz şimdi ne yapacağız’ diyerek bunalıma girdiler. İsa varsa 4 oyuncu garanti. Gerisi ikramiye. Kulübün İsa ile devam edebilmesi için bazı şartları olmalı. “Biz zayıf takımlardanız. Kontraları yiyoruz ama aynı zamanda büyük grupları da yiyoruz. Oyuncular ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Ben böyle düşünüyorum.” “

“3-4 yıldızla şampiyon olursun”

“Fenerbahçe taraftarı her hafta böyle son dakikalara girmek zorunda mı? Bir önceki galibiyet serisinde övülmekten çok karalanacak şeyler vardı. Çekirge gibi zıplıyordu. Türkiye Ligi’nin bir gerçeği var; 3-4 yıldız oyunculara sahip bir şampiyon.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Karapürçek Evden Eve Nakliyat
Tv Tamiri
Başa dön tuşu