Yaşam

Müge Anlı, Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun Canlı Yayındaki Mesajını Okudu, Herkesi Güldürdü!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kahkaha dolu anlar yaşandı. Misafirine hamamda kız arkadaşıyla tanıştığını anlatarak, ‘Bunların erkekler hamamına girdiklerinde böyle kadınlarla konuşma şansları var mı? Kocam da gidiyor ve ben şimdi hamamı merak ediyorum.’ Bunu söyleyen Müge Anlı’ya eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’ndan jet yanıtı geldi. Yüzbaşıoğlu’nun açıklamasını canlı yayında okuyan Anlı herkesi güldürdü.

Kaynak:https://www.youtube.com/watch?v=zOlHE…

Dilek Sarıkaya, eski sevgilisinin yaklaşık 1.5 milyon TL dolandırıldığını iddia ederek Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı.

Sarıkaya, kendisinden 14 yaş küçük olan kız arkadaşı Seyit Eren için araba aldığını ve dükkan açtığını söyledi.

Hamam olarak çalıştığını söyleyen Dilek Sarıkaya, hamamda sevgilisi Seyit Eren ile tanıştıklarını ve Eren’in her zaman müşteri olarak geldiklerini belirtti.

Müge Anlı, “Bizim bildiğimiz hamam böyle mi? Erkekler bölümüne erkekler girer. Erkekler hamamına girdiklerinde bu kadar hanımla sohbet etme şansları oluyor mu? Kocam da hamama gidiyor, acaba şimdi nereden muhatap kadın buldu? Bu yüzden nereye gittiklerini görmek için ortadan gitmemiz gerekiyor.”

Daha sonra canlı yayında Müge Anlı’nın eşinden jet hızıyla yanıt geldi. Anlı, eşinin ‘Bizde yok hanımefendi’ açıklamasını okuyunca herkesi güldürdü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Karapürçek Evden Eve Nakliyat
Tv Tamiri
Başa dön tuşu