Haber

Mansur Yavaş: ‘Hüküm sürdüğüm şehirde kimse açlıktan ölmez, donmaz’

HABER: MERVE İNANÇ – KAMERA: DURSUN ALKAYA

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, “Bir belediye başkanının sağlığını düşündüğü kadar şehrinde yaşayan insanların geçimini de düşünmesi gerekiyor. Ben o ilçede 50 bin kişiye yardım ediyorsam, siz de yardım ediyorsunuz. 2 bin kişi, o zaman kendi vicdanınızı sorgulamanız lazım. 2019’da “Aday tanıtım töreninde de söylediğim gibi, ‘Benim yönettiğim şehirde kimse açlıktan ölmez, donmaz’ bunu yapıyoruz” dedi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, bugün Yozgat Demokratik Dernekler Federasyonu ve bağlı derneklerle Ankara Kent Konseyi’nde bir araya geldi. Burada konuşan Yavaş, şunları kaydetti:

“ÇILGIN PROJELERLE İŞİMİZ OLMADIĞINI SÖYLEDİK”

“Şehri sağduyuyla yöneteceğiz. Tek başımıza karar vermeyeceğiz. Çünkü harcadığımız para kendi paramız değil. Yatırımlar gerekiyorsa, acilse öncelik vereceğiz. Biz dedik. Çılgın projelerle işimiz olmaz, su, ulaşım gibi en acil insani ihtiyaçlardan yola çıktık.

Son seçimde sizlerin büyük desteğini aldım ve size minnettarım. Ankara Büyükşehir Belediyesi yıllar sonra el değiştirdi. Yıllarca şehri yönetenler hep şunu söylerdi; Biz gidersek bu şehir iflas eder, yönetilemez hale gelir, çok yalan söylediler. Kaygı siyasetiyle oyalama yolunu seçtiler ama Ankara halkı buna itibar etmedi. Sen bize güvendin, ben devraldım. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin çalmadan dürüst yönetilebileceğini, halkın ihtiyaçları doğrultusunda yönetilebileceğini gösterdiğimiz için Başkent Kart üzerinden reklamsız, inancımız doğrultusunda, insanca destek vermeye başladık. , görevimiz olarak ve destek isteyen herkesin hiçbir şeyini sorgulamadan.

“2019 YILINDA BENİM YÖNETTİĞİM ŞEHİRDE KİMSE AÇLIKTAN VEYA SOĞUKTAN ÖLMEYECEK DEDİM, BUNU YAPIYORUZ”

Bir belediye başkanı, şehrinde yaşayan insanların sağlığı kadar geçimini de düşünmek zorundadır. Ben o ilçede 50 bin kişiye yardım ediyorsam, siz de 2 bin kişiye yardım ediyorsanız o zaman kendi vicdanınızı sorgulamanız gerekiyor. “2019 yılında aday tanıtım töreninde ‘Benim yönettiğim şehirde kimse açlıktan ölmez, donmaz’ dedim ve bunu da yapıyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Karapürçek Evden Eve Nakliyat
Tv Tamiri
Başa dön tuşu