Yaşam

MAİS Akademi Faaliyetlerine Başladı

  • MAİS A.Ş. tarafından kurulan MAİS AKADEMİ koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamak amacıyla çalışanların eğitim ihtiyaçlarını karşılayan çok yönlü bir eğitim merkezi olarak faaliyetlerine başlamıştır.
  • Merkez, teknolojik altyapısı, interaktif sınıfları, çağdaş iç tasarımı ve sosyal donatıları ile eğitimde verimliliği en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor.
  • MAİS AKADEMİ satış, teknik ve satış sonrası ticari olmak üzere üç ana başlık altında verdiği eğitimlerle çalışanlarının hem mesleki hem de kişisel gelişimlerini desteklemektedir.

MAİS A.Ş. MAİS AKADEMİ, yaptığı her işin merkezine koyduğu koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışını bir üst düzeye taşımak amacıyla faaliyete geçmiştir.

Alanında uzman eğitimci kadrosuyla öne çıkan MAİS AKADEMİ, modern ve teknolojik altyapı ile donatılmış bir eğitim merkezi olarak faaliyetlerine başlamıştır. Merkez, 2.150 metrekare kapalı alana sahip 7 adet mekanik eğitim dersliği, 2 adet ticari eğitim dersliği, 2 adet dijital eğitim dersliği, 4 adet koçluk odası ve üst katta yer alan sosyal alanları ile keyifli ve daha verimli bir eğitim deneyimi sunuyor. 630 metrekare kapalı alan ve alt katta 2 farklı derslikten oluşan boya ve kaporta atölyesinde düzenlediği uygulamalı eğitimlerle deneyim ve beceri gelişimine katkı sağlıyor. Yıllık 20 bin kişi/gün eğitim kapasitesi ile merkez, bölüme uzman insan kaynağı sağlanması açısından büyük önem taşımaktadır.

Merkez, sınıf eğitimleri, sanal sınıf eğitimleri, uzaktan eğitim, R-Learning online eğitim platformu, Renault sanal akademi (RVA) ve online değerlendirme platformu EVA ile hem yerinde hem de online eğitimlere kolay erişim sağlıyor.

Renault’nun küresel eğitim merkezi “Renault Academy” programlarına paralel olarak oluşturulan içerikler, ihtiyaç halinde yerel eğitim programları ile de desteklenmektedir. Eğitimler sonunda yapılan değerlendirme sonucunda başarılı olanlara verilen sertifika ile eğitimler kayıt altına alınır.

MAİS A.Ş. Genel Müdürü Berk Çağdaş, “MAİS A.Ş. olarak müşterilerimizin, yetkili satıcılarımızın ve çalışanlarımızın koşulsuz memnuniyetini şirketimizin öncelikli hedeflerinin ortasına konumluyoruz. MAİS AKADEMİ’yi hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. bu üç konuda hizmet vermektedir.Müşteri memnuniyetini kalite odaklı hizmet anlayışımızla birleştirerek en üst düzeye çıkarmak ana hedefimizdir.Empati, uçtan uca müşteri gibi birçok alanda çalışanlarımıza eğitimler veren merkez teknik eğitimlerin yanı sıra bağlantı yönetimi ve davranış becerilerinin artırılması, mesleki ve kişisel gelişimlerini desteklerken, mesleki ve kişisel gelişimlerini de desteklemektedir. “Gelecek vizyonumuz doğrultusunda MAİS AKADEMİ’ye yatırım yapmaya devam edeceğiz.”

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

tonyahaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Karapürçek Evden Eve Nakliyat
Tv Tamiri
Başa dön tuşu