Haber

Konya bilim günleri bilim merkezinde kapılarını açtı

“KONYA BİLİM GÜNLERİ” BİLİM MERKEZİNDE KAPILARINI AÇTI

 

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Konya Bilim Günleri” kapılarını ziyaretçilerine açtı. Farklı konu ve temalarda atölye çalışmaları, eğlenceli bilim gösterileri, simülasyonlar, röportajlar ve daha birçok etkinliğin yer aldığı “Konya Bilim Günleri”, 29 Ekim’e kadar 10.00-18.00 saatleri arasında bilim tutkunlarını Konya Bilim Merkezi’nde ağırlayacak.


Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Konya Bilim Günleri”, 7’den 70’e her yaştan bilim tutkununu Konya Bilim Merkezi’nde ağırlıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan, Türkiye’nin ilk ve en büyük bilim merkezi olan TÜBİTAK destekli Konya Bilim Merkezi’nde başlayan “Konya Bilim Günleri”nde farklı konu ve temalarda atölye çalışmaları, eğlenceli bilim gösterileri, simülasyonlar ve daha birçok etkinlik yer alıyor. aktiviteler.

“My Lego City Etkinlik Alanı”nda tamamen Lego modülleri ile tasarlanan şehri görme fırsatı bulan bilim tutkunları, safari aktivite alanında Afrika’nın ıssız ormanlarında geziniyor, egzotik yaratıklarla tanışıyor, aynı zamanda ziyaret etme fırsatı da buluyor. bilimi eğlenceli hale getiren bilim kamyonları. Seralab atölyelerinde topraklı ve topraksız bitki yetiştirme deneyimini yaşayan bilim meraklıları, serbest zaman atölyeleri, çocuk kütüphanesi atölyeleri ve bilim sokağı atölyeleriyle de bilimin eğlenceli dünyasına adım atıyor.

T3 VAKFI TEKNOFEST GENEL SEKERİ SAYMAZ’DAN “MİLLİ TEKNOLOJİ HAREKETİ” KONUSUNDA SÖYLEŞİ

Öte yandan “Milli Teknoloji Hamlesi”, “Savunma Sanayii” ve “Girişimcilik” başlıkları altında söyleşi programlarının düzenlendiği Konya Bilim Günleri’nde T3 Vakfı TEKNOFEST Genel Sekreteri Muhammet Saymaz da “Milli Teknoloji Hamlesi” konulu sunum yaptı. İlk gün etkinlikleri kapsamında.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR ETTİLER

Konya Bilim Günleri’ne katılan vatandaşlar da organizasyonu düzenleyen Konya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Her yaştan bilim tutkununun yer aldığı Konya Bilim Günleri’ndeki etkinliklerden özellikle çocukların keyif aldığını söyledi.

29 EKİM’E KADAR ZİYARET EDİLEBİLİR

Konya’daki üniversitelerin, iş dünyasının değerli temsilcilerinin, ulusal ve uluslararası paydaşların katılacağı “Konya Bilim Günleri”, 29 Ekim tarihine kadar 10.00-18.00 saatleri arasında Konya Bilim Merkezi kapalı alanında ziyaret edilebilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Karapürçek Evden Eve Nakliyat
Tv Tamiri
Başa dön tuşu