Haber

İzmit’teki ‘Gençlik Koşusu’nda büyük heyecan

KOCAELİ (İGFA) – İzmit Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri devam ediyor. İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bu kapsamda Gençlik Koşusu düzenledi.

Gölkay Parkı Yürüyüş Parkuru’ndaki 3 kilometrelik koşuda kadın ve erkek olmak üzere iki kategoride yüzlerce sporcu yarıştı.

Lale Saydemir’in organizasyon sorumluluğunu üstlendiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Koşusu’na Kocaeli Atletizm İl Temsilcisi Hasan Şimşek ve Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Cahit Han katıldı. Han aynı zamanda yarışın baş hakemliğini de üstlendi. Koşuya vatandaşların yanı sıra Bursa Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü, Tempo Atletizm Spor Kulübü, Kocaeli Atletizm Ustalar Kulüpleri de katıldı.

DEĞERLENDİRENLERE ÖDÜLLER VERİLDİ

Erkeklerde Gençler Koşusu kategorisinde Diren Sağlam, Berke Sezen, Murat Gökalp Karapür ilk üçe girerken, bayanlarda Damla Çelik, His Dalbudak ve Zehra Baysal bu sıralamayı elde etti. Dereceye girenler ödüllerini İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa’nın elinden aldı. İştirakçiler, bu keyifli ve anlamlı düzenleme için İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Karapürçek Evden Eve Nakliyat
Tv Tamiri
Başa dön tuşu