Ekonomi

GE HealthCare ikincil arzı 14 milyon hisseye yükseltti

CHICAGO – Tıbbi teknoloji ve teşhis sağlayıcısı GE HealthCare (NASDAQ:GEHC) Technologies Inc. (NASDAQ:GEHC), ikincil halka arzını başlangıçta duyurulan 13 milyon hisseden 14 milyon hisseye yükseltti. Şirketin kendisi herhangi bir hisse satmıyor ve bu arzdan gelir elde etmeyecek.

İşlem, General Electric Company’nin (GE) hisseleri, Morgan Stanley & Co. şirketinin bir iştiraki olan Morgan Stanley Bank, N.A. tarafından tutulan borç karşılığında takas etmesini içeriyor. LLC’nin bir iştiraki olan Morgan Stanley Bank N.A.’nın sahip olduğu borçla takas edilmesini içermektedir. Bu borç-özkaynak takasının ardından Morgan Stanley & Co. LLC hisseleri sigortacıya satmayı planlamaktadır.

Ayrıca, sigortacıya 28 Mart 2024 tarihine kadar GE HealthCare adi hisse senetlerinin ilave hisselerini satın alma opsiyonu tanınmıştır.

Morgan Stanley, standart kapanış koşullarına tabi olarak 15 Mart 2024 tarihinde kapanması beklenen arzın tek kayıt yöneticisidir. Hisseler, diğer platformların yanı sıra The Nasdaq Stock Market LLC’de piyasa fiyatlarından veya anlaşmalı fiyatlardan satın alınabilecektir.

Arz, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) sunulan etkin bir raf kayıt beyanı kapsamında yapılmaktadır. İlgilenen taraflar nihai izahname ekini ve beraberindeki izahnameyi Morgan Stanley & Co. LLC’den temin edebilirler.

GE HealthCare, 100 yılı aşkın mirasıyla tıbbi teknoloji, farmasötik teşhis ve dijital çözümlere yaptığı katkılarla tanınıyor. Görüntüleme, ultrason, hasta bakım çözümleri ve farmasötik teşhisleri içeren hizmet ve ürün yelpazesiyle sağlık hizmeti sunumunu geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Verilen bilgiler bir basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Karapürçek Evden Eve Nakliyat
Tv Tamiri
Başa dön tuşu