Yaşam

Dilara Ersubaşı’ndan yıllar sonra itiraf: Hamile kaldığım için evlendim

Yıllar önce yayınlanan Sihirli Annem dizisindeki Tuğçe rolüyle tanınan Dilara Ersubaşı, Sunuculuğunu Gökay Kalaycıoğlu’nun üstlendiği Haberler.com’un YouTube kanalında yayınlanan Haber Mazeret programına konuk oldu. Özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Ersubaşı, hamile olduğu için evlendiğini itiraf etti.

“3 AYLIK HAMİLE OLARAK EVLENDİM”

Trajik bir olay sonrası boşandığı iki çocuğunun babası Mustafa Can Keser ile olan bağını anlatan Damla Ersubaşı, “Eski eşimle bir arkadaşım aracılığıyla tanıştık. Onu ilk gördüğümde çok beğenmiştim. 1,5 yıl çıktık, sonra hamile kalınca evlendik, evlendiğimizde 3 aylık hamileydim, hamile kalmasaydım da evlenirdim.” “Ailem daha sonra hamile olduğumu öğrendi ve babam bir süre benimle konuşmadı. Hamile olduğumu öğrendiğimde annem yüzüme tükürdü. Erken yaşta evlendiğim için pişmanım” dedi.

“Hem aldatıldım hem de şiddet gördüm”

Keser’den ihanet ve şiddet nedeniyle boşandığını söyleyen ünlü isim, “Eski eşim öfkesini yenemedi, sorunlarımızın üstesinden gelemedik. Konuşup çözemediğimiz şeyler vardı. Aldattı.” Üzerime geldi ve onu yakaladım. İhaneti kendisi kabul etti. Kendi gece kulübünde bunu yaptığına dair görüntüler vardı. 9 aylık hamileyken aldatıldığımı öğrendiğimde yıkıldım.” . Doğuma girerken hep ne yapacağımı düşünüyordum. İlk kızımın doğumundan sonra eski eşimden de şiddet gördüm. Şiddet aldatılmaktan çok daha kötü bir duygudur. Bana şiddet uyguladığında ne yaptığımı düşündüm. Çok zordu… Eski kocamın çocuklarımın babası olması nedeniyle yaptıklarını affettim. “Hatalar yaptım, hatalar yaptım ama hiçbir zaman çocuklarıma ve eşime zarar verecek bir şey yapmadım” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Karapürçek Evden Eve Nakliyat
Tv Tamiri
Başa dön tuşu