Haber

Çağdaş Atan: “1-0’dan sonra Galatasaray’ın kalitesi ağır bastı”

Kayserispor Teknik Müdürü Çağdaş Atan, Galatasaray’a karşı çok ağır bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, “1-0’dan sonra Galatasaray’ın kalitesi ağır bastı” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Kayserispor, deplasmanda mücadele ettiği Galatasaray’a 6-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, “Söyleyecek çok şey yok. Ağır bir mağlubiyet aldık. Konuşabileceğimiz tek şey maça nasıl başladığımız. Son dakikalarda iyi ataklar yaptık. İlk 15 dakika Bireysel hatalar için daha çok çalışmamız gerekiyor 1- 0’dan sonra Galatasaray’ın kalitesi ağır bastı.Burada seyirciyle çok iyi bir atmosfer oluşturuyorlar.Çok coşkulu oynuyorlar.İkinci dakikalarda yapacak pek bir şey kalmıyor. Skoru korumaya çalıştık. Oyuncularım harika bir sezon geçiriyor. Arada böyle şeyler olabiliyor. Ayağa kalkıp Çarşamba günü oynayacağımız Kasımpaşa maçına konsantre olmamız lazım” dedi.

Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında rotasyona gitmediklerini ifade eden Atan, “Takıma yakın bir takımla oynadım. ideale. Fenerbahçe maçında döndüğümü kim düşündü bilmiyorum, nereden bildim” dedi.

Çağdaş Atan, beyin sarsıntısı nedeniyle tüm takımların 9 yabancıyla oynarken, transfer yasağına rağmen 8 yabancıyla oynamak zorunda kaldıklarını belirtti. Transfer miydi bilmiyorum, 9 yabancıyla sahaya çıkabilirdik. Sezon başında çok sıkıntı yaşadık. Bugün sahada daha güçlü bir ekiple 11’e sahip olabilirdik. Diğer takımlara verilen haklar bize ve Giresunspor’a verilmedi. Sezon başından beri eşit şartlarda rekabet edemiyoruz’ ifadelerini kullandı. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Karapürçek Evden Eve Nakliyat
Tv Tamiri
Başa dön tuşu