Haber

Balıkesirli boksörler Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor

– Balıkesirli boksörler Türkiye Şampiyonası’nda yarışacak

BALIKESİR – Geçtiğimiz hafta Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde yapılan müsabakalarda il birincisi olan 3’ü kadın 4 sporcu, Mersin’de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’na katılacak. 52 kiloda Deniz Ulaş, 63 kiloda Berfin Akça ve Yasin Yoldaş, artı 81 kiloda Hüsna Karaköse, Fethi Ömür Taşdelen önderliğinde çalışmalarını sürdürürken iddialı olduklarını söyledi.

16 Ocak’ta Balıkesir’de düzenlenen il şampiyonasında birinci olan Deniz Ulaş, Berfin Akça, Yasin Yoldaş ve Hüsna Karaköse, 24-31 Ocak tarihleri ​​arasında Mersin’de düzenlenecek Genç Bayanlar ve Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda madalya arayacak. Çalışmalarını sürdüren genç sporcular, Balıkesir’i temsil etmenin gururunu yaşarken iddialı olduklarını söyledi.

İki yıldır boks yaptığını anlatan Hatice Irmak Kaya, “Öğretmenim Ömer ve hocam Ömür Taşdelen ile boksa devam edip Avrupa, olimpiyat ve dünya sıralamalarına girmeyi umuyorum. Boks sanıldığı gibi derslerimi azaltmaz” dedi. . Kesinlikle çalışmalarımı arttırdı. Bu dönem hem teşekkür hem de onur belgesi aldım.” ” söz konusu.

Deniz Ulaş da, “Rakibimi yenerek birinci oldum. 24-31 Ocak’ta yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda Balıkesir’i temsil edeceğim. İnşallah milli sporcu olmak istiyorum. Şampiyonluğu getirmek istiyorum. “

Berfin Akça, “İki yıldır boks yapıyorum. Boks hem sağlığımıza hem de zihinsel gelişimimize faydalı. Gençlerin burada bir araya gelip daha güzel aktiviteler yapması da çok güzel. Sağlık açısından çok faydalı bir spor. Hem ailemi hem de kendimi gururlandırıyorum. Antrenörlerimiz Ömer Taşdelen ve Ömür Taşdelen. “Bize bu fırsatı verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Hedefimiz Mersin’de yapılacak Gençler Şampiyonası’nda dereceye girmek” dedi.

Antrenör Ömer Taşdelen, “Boks sporunu 4 yıldır Burhaniye’de yaygınlaştırmaya çalışıyoruz. 30’un üzerinde sporcumuz var. Ayın 16’sında İl Şampiyonası’na 4 sporcumuzla katıldık. 4 sporcumuz da şampiyon olacak. İnşallah Salı günü Türkiye Şampiyonası’nda şehrimizi temsil edeceğiz. “Başarılı olursa 24’ünde Mersin’de başlayacak Türkiye Şampiyonası’na çıkacağız. İnşallah burada da başarılara imza atarak sporcuların milli takıma dahil olmasını sağlayacağız. Allah yardımcımız olsun. Burada bize destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Karapürçek Evden Eve Nakliyat
Tv Tamiri
Başa dön tuşu