Sağlık

4. Nörobilim ve Tıp Kongresi Başladı.

Ulusal Nörobilim ve Tıp Kongresi yarın başlıyor. Disiplinlerarası Beyin Araştırmaları Derneği (DABAD) tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan Ulusal Nörobilim ve Tıp Kongresi, Cumartesi ve Pazar günleri Nişantaşı Üniversitesi rezidansında gerçekleştiriliyor.

Alanında uzman pek çok akademisyenin yer alacağı Türkiye’nin en kapsamlı kongresinin bu yılki ana teması “Tamamlanmamış Bulmaca Beyin” olarak belirlendi. Yüzyıllardır bilim insanlarının ilgisini çeken ve birçok araştırmaya konu olan karmaşık ve gizemli insan beyninin eksik kalan kısımları Ulusal Nörobilim ve Tıp Kongresi’nde ele alınacak.

Disiplinlerarası Beyin Araştırmaları Derneği tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan Ulusal Nörobilim ve Tıp Kongresi, 3 ve 4 Haziran tarihlerinde Nişantaşı Üniversitesi konutunda gerçekleştirilecek. Kongrenin bu yılki ana teması “Bitmemiş Bulmaca Beyin”.

İnsan Beyninin Gizemli Yapısı Tartışılacak

Daha önce görülmemiş zengin ve kapsamlı bir içeriğe sahip olacak iki gün sürecek kongrede, alanında uzman akademisyenler, konuşmacılar ve genç araştırmacılar yetiştirmek amacıyla düzenlenecek çok sayıda kurs, panel ve konferans düzenlenecek. 4.Ulusal Nörobilim ve Tıp Kongresi, genç yeteneklerin bilime ve beyne olan ilgilerini artırmayı, bilgilerini ifade edebilecekleri bir alan yaratmayı ve kapsayan birçok bilim dalına yer vererek nörobilim alanındaki bilim insanlarının çalışmalarını geliştirmeyi amaçlamaktadır. nörobilim içeriği. 4. Ulusal Nörobilim ve Tıp Kongresi içeriğinde; Zihin İdeolojisi ve Sinirbilim Sempozyumu 37 konferans, 31 panel ve 5 ders içermektedir. Yedi salonun ortasında eş zamanlı olarak Prof Dr. Uğur Batı, Prof. Dr. Korkut Ulucan, Dr. Aralarında Aile-Çocuk Muhabiri ve eğitmeni Ömür Kurt’un da bulunduğu Seçkin Saraç ve oyuncu Tamer Levent’in katılımcılarla buluşacağı programda eğitim cehaletinden çağımızın hastalığı, odaklanma ve dikkat eksikliği, hafıza ve yaratıcılık gibi birçok konu masaya yatırılacak. 4. Türkiye’nin 2. Beyin Festivali de Ulusal Nörobilim ve Tıp Kongresi ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek. Gün boyu birbirini takip eden oturumlarla devam edecek etkinlikte “Cahil Beyin” temasıyla siyaset, eğitim, sağlık, teknoloji ve daha birçok alanda bir olgu olarak beyin konuşulacak. (BSHA)

pehlivankoyhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Karapürçek Evden Eve Nakliyat
Tv Tamiri
Başa dön tuşu